+385 91 4440 323 info@plavipixel.hr

Odak – podovi interijer

01

Usluge

✔ branding

✔ web stranica

Tvrtka Podovi i interijeri Odak bavi se projektiranjem, trgovinom i uslugama vezanim uz interijere s fokusom na podne obloge. Ciljana publika su im hoteli, casina i poslovni prostori.

02

Izazov

Tvrtka nije imala branding riješen na odgovarajući način, konretno, imali su neprepoznatljiv i nepraktičan (neadekvatan) logotip.

Web stranica nije na pristupačan način prezentirala ponudu i usluge, bila je nepregledna i zbunjujuća posjetiteljima.

03

Rješenje

Branding

Napravljen je novi branding te je implementiran odgovarajući logotip koji odgovara današnjim standardima i bliži je klijentima koji su njihova ciljana skupina. Logotip jasno asocira na površine, plohe i podove, a to je postignuto upotrebom pravokutnih oblika. Koristile su se razne boje: žuta koja asocira na zlato, crvena koja prevladava u ugostiteljskim prostorima i casinima (asocijacija na velike crvene tepihe) te plava koja se smatra poslovnom bojom te asocira na biznis. Boje odražavaju fokus grupe, casina, hotele te poslovne prostore.

Izrada web stranica

Nova web stranica, za razliku od starog rješenja, potpuno je pregledna i responzivna. Na stranici se nalazi katalog koji nudi uvid u izdvojenu ponudu.

Dizajn web stranice klijentima omogućava pristup i pregled kataloga čak i preko mobilnih uređaja. Svaki artikl ima obrazac putem kojeg se može poslati upit za specifične informacije, poput tipa objekta, površine i vremena potrebnog za izvedbu. Katalog kupcu olakšava potragu za proizvodom i uslugom, a klijent dobiva sve informacije o potencijalnoj narudžbi.

Izrađena su sredstva sekundarne komunikacije: priručnik standarda, vizitke, memorandum, službeni mail potpis, kuverte.

Kod tipa poslovanja kojim se bavi naručitelj (casina, hoteli) važan je prvi dojam koji oni ostavljaju kod svojih klijenata. Iz tog smo razloga novi identitet oblikovali tako da komunicira profesionalnost i ekskluzivnost.