+385 91 4440 323 info@plavipixel.hr

BAOTIĆ d.d. – Auto kuća Baotić

01

Usluge

✔ web stranica

✔ WordPress

✔ web dizajn

✔ hosting

✔ 360° virtualna šetnja Marinom Baotić u Stonu

Baotić grupa je njemačko-hrvatska obiteljska tvrtka čiji je fokus poslovanja mobilnost na moru i na kopnu. Pretežno se bave automobilskom industrijom i nautikom. Njihove se tvrtke kćeri nalaze na tri lokacije: u Zagrebu (Autokuća Baotić), u Frankfurtu na Majni (centrala tvrtke Baotić Yachting GmbH) i u Segetu Donjem/Veli Rat (marine, uporišne točke za prodaju brodica i Charter jahti). Baotić grupa pruža atraktivan paket usluga, od prodaje automobila i pratećih servisnih usluga, do iznajmljivanja brodova i jahti, prodaje, gastronomije, apartmana za odmor i servisnih radova u marini

02

Izazov

Prošlo rješenje nije bilo učinkovito jer je web stranica napravljena pomoću zastarjele tehnologije koju je teško održavati uz pomoć novih tehnoloških alata, pa je stranica djelovala nepregledno i konfuzno za posjetitelje. Poseban je zahtjev bio postavljen po pitanju prezentacije čak pet različitih brandova vozila koje Autokuća Baotić ima u svojoj ponudi. Između ostalog, bilo je potrebno napraviti obrazac putem kojeg će se moći rezervirati do tri vožnje s različitim vozilima u istom terminu, što inače nije praksa u automobilskoj industriji.

03

Rješenje

Izrada nove web stranice

Izradili smo multi-brand web stranicu koja odgovara današnjim standardima i tehnologijama te smo klijentima omogućili rezervaciju probne vožnje putem web stranice. Zbog čak pet različitih automobilskih marki koje Autokuća Baotić ima u ponudi, posjetitelju je bilo potrebno omogućiti da prilikom rezervacije odabere više vozila za probnu vožnju u jednom terminu. Zbog toga smo napravili obrazac koji je jedinstven po tome što pruža mogućnost da se za isti termin vožnje zatraže tri različite automobilske marke. Za ovo rješenje dobili smo i izravnu pohvalu od vodećih ljudi Volvo branda. (Volvo kao predstavnik premium klase inače ne dozvoljava prezentaciju svojih vozila zajedno s ostalim brandovima te ova pohvala time ima još veće značenje). 2018. godine napravljena je 360° virtualna šetnja Marinom Baotić u Stonu. Na taj je način posjetiteljima web stranice ponuđen 3D pregled unutrašnjosti jahti koje su u ponudi za najam brodova.

Google AdWords oglašavanje

Oglašavanje Autokuće Baotić postavljeno je na način da se potencijalnom kupcu ponudi neki od njihovih proizvoda upravo u trenutku u kojem on takvu vrstu proizvoda aktivno traži putem online tražilice.