Godine iskustva u Vašu korist.

Plavi Pixel, iako mlada tvrtka, osnovana je na temeljima dugogodišnjeg iskustva njezinih djelatnika u pružanju širokog spektra internet i vezanih tehničkih i marketinških usluga

O nama

Tvrtka PLAVI PIXEL d.o.o. osnovana je 2013. godine i djeluje na području poslovnog savjetovanja, edukacije, kreativnih marketing rješenja i Internet poslovanja. Svojim radom kroz partnerstvo povezuje više projekata, tvrtki i udruga koje svojim radom pokrivaju područja PR-a, savjetovanja i edukacije, izrade internet stranica, smještaja stranica (hosting) i oglašavanja te promicanja interneta kao alata u svakodnevnom poslovanju.

Što drugi kažu o nama…

Obratila sam se tvrtki Plavi Pixel jer sam htjela pojačati vidljivost BNI brenda kroz digitalni marketing s tim da sam imala veliko ograničenje – pravila franšize nalaže da za tu svrhu može koristiti samo BNI Connect, zastarjeli po dizajnu i tehnologiji unutarnji sistem, koji nije moguće adaptirati ili ikako modificirati za tu svrhu.

Plavi Pixel je istražio tehnologiju i način kako takvu problematiku rješavaju druge zemlje i smislio novu web stranicu koja sadrži sve potrebne elemente i služi kao među-platforma između BNI Connect-a i društvenih mreža, koju je unificirao i ponudio i drugim BNI grupama na raspolaganje.

Sada svaku obavijest koju napravimo među-platforma automatizmom plasira na sve društvene mreže što znači da obavijest treba raditi samo jedanput što značajno smanjuje vrijeme za promociju naših aktivnosti, a riješenje je napravljeno u rekordno kratkom roku bez puno kompliciranja oko svake funkcionalnosti i bez da trebam objašnjavati svaki detalj, stranica se otvara brzo i izgleda izvrsno na svim uređajima.

Rezultati su odlični, sad BNI brend vidim odmah kada se ulogiram na društvene mreže. Najviše mi je svidjelo da se Plavi Pixel dobro pripremio se za sastanak i dolazio već upoznat s problematikom te dao konkretan, praktičan prijedlog tako da ih mogu s povjerenjem preporučiti drugim firmama, koje traže brze rezultate svojih on-line prisutnosti.

Dace Ulste

direktor, Ulste d.o.o.

Suradnju sa Plavim Pixelom počeo sam isključivo jer su članovi BNI-a, a ostao sam njihov poslovni partner jer pouzdani poslovni partneri, a prije svega dobri ljudi.

Poslovni odnos je besprijekoran. Od pripreme za poslovni sastanak, angažmana kroz sam sastanak i feedback nakon njega (što je rijetkost u poslovanju) osjetio sam iskrenu brigu o mojim porebama. Uz to, potrudili su se razumjeti moje poslovanje bez da sam im to rekao, mindset iza svega što radim te ciljeve i potrebe kako bi što vjernije i bolje napravili zadatke koje smo postavili. Jako puno su me pitali o Medical Yoga Centru kako bi imali što bolji uvid u svaki sljedeći zadatak.

Svaki odrađeni posao su mi objasnili do u detalje (čak i nekoliko puta ako je bilo potrebno) i sve to u dogovorenom roku.

Team kao takav je povezan i ako nema jedne osobe, odmah zadatke preuzima druga. Vrlo lako ih se može kontaktirati kroz support kojeg odrade u najkraćem mogućem roku. Ali ono što je najvažnije za osjetiti prilikom poslovanja je iskrenost i dobrota ljudi. Ja nisam jedan od onih direktora koji samo gleda kako će netko napraviti najbolje i najisplativije… želim raditi s ljudima. Sa dobrim osobama koji su sličnog poslovnog mindseta kao i ja. I drago mi je da smo se poslovno povezali.

Za kraj… u svijetu poslovnog grča i stresa te borbe za svaku kunu, lijepo je vidjeti ljudskost, poštenje i iskrenost u ljudima oko sebe koji pružaju sve što mogu kako bi njihov poslovni partner (u ovom slučaju ja) poslovao što bolje.

Dario Mišković

direktor, Medical Yoga Centar d.o.o.

Plavi Pixel je moju ideju i viziju besprijekorno uobličio u vizualni identitet za koji sam odmah rekla: To je to. Ne samo ja, nego i svi moji suradnici. U brzom životnom i poslovnom ritmu, kada je svaka minuta vrijedna odabirem surađivati s njima jer nema čekanja, sve je u roku, čak i prije roka.

Cijenim svoje vrijeme, i Plavi Pixel ga cijeni. Kvaliteta usluge, brzina, povjerenje i susretljivost – čine agenciju kojoj ću se sigurno uvijek vraćati u svojim daljnjim poslovnim pothvatima.

Jelena Čevra

direktor, Pyaar d.o.o.

Do tvrtke Plavi Pixel došla sam putem preporuke, iako sama preporuka nije bila presudna u odabiru tvrtke za izradu, tj. redizajn moje web stranice.

Već na prvom sastanku svidio mi se pristup poslu, te njihov prijedlog i ponuđene ideje. Kratko rečeno u Plavom Pixelu je mlada, susretljiva, ali prije svega profesionalna ekipa koja će imati i moju preporuku za buduće poslove.

Dražana Ivanković

direktor, Radcon Croatia d.o.o.

ADRESA UREDA:
Selska cesta 5, II kat
10000 Zagreb, Croatia

RADNO VRIJEME:
pon – pet: 9 do 17 sati

Plavi Pixel d.o.o.
Vodovodna ulica 9 / 10000 ZAGREB / OIB: 19508251353 /
IBAN: HR0524840081106518835 / RBA SWIFT: RZBHHR2X
Upisan na Trgovačkom sudu u Zagrebu
Temeljni kapital: 2654.46 € uplaćen u cijelosti
Osnivači/članovi društva:
Marin Knežević – osnivač, član d.o.o.
Osobe ovlaštene za zastupanje:
Marin Knežević – direktor – zastupa društvo pojedinačno i samostalno