Novosti

Ovdje možete pročitati nešto više o našim najnovijim projektima – web stranicama, aplikacijama,

vizualima i suradnjama – koji su uspješno odrađeni u našoj kreativnoj radionici

Kreirali smo Scorer – aplikaciju za bodovanje

Scorer je cloud i web bazirana platforma za bodovanje sa primjenom na natjecanjima različitih profila kojoj je svrha osigurati brzo i pouzdano bodovanje. Nastavljena je i suradnja sa Zagreb Guitar Festivalom kroz nadograđivanje web stranice u vidu jednostavnog načina prikazivanja rasporeda događaja na stranici.

Dovršen web shop Petmagiq

Q Inteligentna poljoprivreda d.o.o. tvrtka je koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dodataka prehrani na bazi ljekovitih gljiva za životinje. Za QIP smo kreirali suvremeni višejezični web shop koji kupcu omogućuje brzo i jednostavno korisničko iskustvo, a u pozadini trgovine izrađen je B2B sustav koji omogućava dodjeljivanje posebnih pogodnosti.

Izrađeni banneri za nadolazeću turističku sezonu

U vrlo kratkom roku izradili smo čak 300 bannera za Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvansku. Banneri na četiri jezika u različitim formatima prikazuju privlačne turističke motive grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, a bit će korišteni za oglašavanje na brojnim svjetskim portalima.

Poliklinika Body Balance – nova suradnja

Dogovorena je suradnja s poliklinikom Body Balance za fizikalnu terapiju, ortopediju i traumatologiju. Poliklinika stavlja naglasak na održavanje zdravlja tijela i duha i na važnost dobre prehrane. Izrađujemo im modernu web stranicu, kako bi se kvalitetnije prezentirali u digitalnom okruženju.

Odobreno je sufinanciranje svih prijavljenih projekata

Izvođač smo 12 EU web vaučer projekata koji se temelje na suvremenim rješenjima poput web portala, web trgovina ili naprednijih booking i kataloških web stranica. Web rješenja u skladu su s najnovijim vizualnim i tehnološkim standardima. Ukupna vrijednost projekata iznosi preko milijun i tristo tisuća kuna.

Blog objave

S obzirom na iskustvo i mnogobrojne primjere iz prakse, odlučili smo objavljivati informativne sadržaje na svom blogu. Blog se bavi uočavanjem problema u digitalnom svijetu te putem njega dijelimo korisne savjete i rješenja. S ciljem unaprjeđenja poslovanja putem digitalnih kanala, pročitajte naše blog objave i pretvorite znanje u praksu!