Portfolio

Case study – izdvojeni klijenti

Monitor.hr

Suradnja s prvim hrvatskim web news portalom, kultnim Monitor.hr, rezultirala je stvaranjem nove, tehnički i funkcionalno unaprijeđene web stranice.

Kult Plave Kamenice

Rekonstruirali smo najpoznatiji gastro portal. Do trenutka objave više detalja oko posla koji smo odradili posjetite ga i uživajte u TOP gastro ponudi i destinacijama u Hrvatskoj.

Institut za turizam

Kao jedini znanstveni javni institut u Hrvatskoj, Institut za turizam specijaliziran je za istraživanje i konzalting na području turizma te obilježava 60. godina postojanja međunarodnom konferencijom.

Pyaar

Pyaar je agencija za odnose s javnošću za koju smo kreirali branding te izradili web stranicu. Kada je klijent nova tvrtka na tržištu, osim što je to prilika za kreativnost, ujedno predstavlja i velik izazov.

A'Marie dizajn

A’Marie je renomirani dizajnerski brand koji na hrvatskoj modnoj sceni djeluje od 2004. godine.  Zahtjevnost projekta bila je u kreiranju web shopa koji pruža jedinstveno iskustvo kupovine.

Beauty Khaleesi

Za novootvoren, ekskluzivan zagrebački salon ljepote Beauty Khaleesi kreirali smo web stranicu, profile na Facebooku i Instagramu, branding i promotivnu kampanju te tisak promotivnih materijala.

Autokuća Baotić d.d.

Baotić grupa je njemačko-hrvatska obiteljska tvrtka čiji je fokus poslovanja mobilnost na moru i na kopnu…

Plesni centar Zagreb by Nicolas

Plesni Centar Zagreb pruža usluge plesnih poduka na rekreativnoj i sportskoj razini. Jedan je od vodećih plesni centara na razini Zagreba i cijele Hrvatske, a naša suradnja traje još od 2009. godine.

Sport4Everyone

Svrha projekta je da se osobama s invaliditetom olakša i da ih se potakne na bavljenje sportom. Projekt je financijski podržan od Vlade RH i Europske Unije, a u njega je uključeno sedam europskih zemalja: Hrvatska, Austrija, Slovenija, Italija, Crna Gora, Srbija i Makedonija.

Eurostrings

European Guitar Festival Collaborative prva je europska platforma koja objedinjuje 14 glazbenih festivala klasične gitare s naglaskom na edukaciji.

HORA

Tvrtka HORA d.o.o. bavi se graditeljstvom, trgovinom i tehničkom zaštitom. Važan dio njihovog poslovanja odnosi se na prodaju kvaka, brava i sustava za zaključavanje te kupaonske galanterije.

OPG Knežević

OPG Knežević je otkrio nedostatak ekološki uzgojenog češnjaka na tržištu koje je bilo zasićeno normalnim češnjakom i to su odlučili pretvoriti u poslovnu ideju.

Zagreb Guitar Festival

Zagreb Guitar Festival je glazbeni događaj koji se održava u travnju. Cilj organizacije ovog festivala je kreirati događaj na kojem će se najveći zaljubljenici u klasičnu i jazz glazbu moći okupiti na jednom mjestu.

Odak podovi i interijeri

Tvrtka Podovi i interijeri Odak bavi se projektiranjem, trgovinom i uslugama vezanim uz interijere s fokusom na podne obloge. Ciljana publika su im hoteli, casina i poslovni prostori.

Izdvojeni Google Ads / Facebook klijenti

Deceuninck prozorski profili
Autoto rabljena vozila

Izdvojeni branding radovi

ADRESA UREDA:
Selska cesta 5, II kat
10000 Zagreb, Croatia

RADNO VRIJEME:
pon – pet: 9 do 17 sati

Plavi Pixel d.o.o.
Vodovodna ulica 9 / 10000 ZAGREB / OIB: 19508251353 /
IBAN: HR0524840081106518835 / RBA SWIFT: RZBHHR2X
Upisan na Trgovačkom sudu u Zagrebu
Temeljni kapital: 2654.46 € uplaćen u cijelosti
Osnivači/članovi društva:
Marin Knežević – osnivač, član d.o.o.
Osobe ovlaštene za zastupanje:
Marin Knežević – direktor – zastupa društvo pojedinačno i samostalno