Portfolio

Izdvojeni klijenti

Autokuća Baotić d.d.

Baotić grupa je njemačko-hrvatska obiteljska tvrtka čiji je fokus poslovanja mobilnost na moru i na kopnu…

Plesni centar Zagreb by Nicolas

Plesni Centar Zagreb pruža usluge plesnih poduka na rekreativnoj i sportskoj razini. Jedan je od vodećih plesni centara na razini Zagreba i cijele Hrvatske, a naša suradnja traje još od 2009. godine.

Sport4Everyone

Svrha projekta je da se osobama s invaliditetom olakša i da ih se potakne na bavljenje sportom. Projekt je financijski podržan od Vlade RH i Europske Unije, a u njega je uključeno sedam europskih zemalja: Hrvatska, Austrija, Slovenija, Italija, Crna Gora, Srbija i Makedonija.

Eurostrings.eu

European Guitar Festival Collaborative prva je europska platforma koja objedinjuje 14 glazbenih festivala klasične gitare s naglaskom na edukaciji.

HORA

Tvrtka HORA d.o.o. bavi se graditeljstvom, trgovinom i tehničkom zaštitom. Važan dio njihovog poslovanja odnosi se na prodaju kvaka, brava i sustava za zaključavanje te kupaonske galanterije.

OPG Knežević

OPG Knežević je otkrio nedostatak ekološki uzgojenog češnjaka na tržištu koje je bilo zasićeno normalnim češnjakom i to su odlučili pretvoriti u poslovnu ideju.

Zagreb Guitar Festival

Zagreb Guitar Festival je glazbeni događaj koji se održava u travnju. Cilj organizacije ovog festivala je kreirati događaj na kojem će se najveći zaljubljenici u klasičnu i jazz glazbu moći okupiti na jednom mjestu.

Odak podovi i interijeri

Tvrtka Podovi i interijeri Odak bavi se projektiranjem, trgovinom i uslugama vezanim uz interijere s fokusom na podne obloge. Ciljana publika su im hoteli, casina i poslovni prostori.

Izdvojeni Google AdWords / Facebook klijenti

Izdvojeni branding radovi

ADRESA UREDA:
Križna cesta 18 (ulaz sa Trnjanski nasip, Nivea zgrada)
10000 Zagreb, Croatia

RADNO VRIJEME:
pon – pet: 9 do 17 sati

Plavi Pixel d.o.o.
Križna cesta 18 / 10000 ZAGREB / OIB: 19508251353 /
IBAN: HR0524840081106518835 / RBA SWIFT: RZBHHR2X
Upisan na Trgovačkom sudu u Zagrebu
Temeljni kapital: 20.000 kn uplaćen u cijelosti
Osnivači/članovi društva:
Marin Knežević – osnivač, član d.o.o.
Osobe ovlaštene za zastupanje:
Marin Knežević – direktor – zastupa društvo pojedinačno i samostalno