Zagreb Guitar Fest

01
Usluge
✔ web rješenje
Zagreb Guitar Festival je glazbeni događaj koji se održava u travnju. Cilj organizacije ovog festivala je kreirati događaj na kojem će se najveći zaljubljenici u klasičnu i jazz glazbu moći okupiti na jednom mjestu.
02
Izazov
Zadatak službene stranice Zagreb Guitar Festivala je informirati zainteresirane o festivalu i na jasan način prikazati širinu aktivnosti koje festival za vrijeme održavanja nudi ljubiteljima gitare i klasične gitarske muzike. Ono što je od nas zahtijevalo veći angažman bilo je napraviti funkcionalan i lako razumljiv obrazac za prijavu kandidata zbog složenosti svih opcija koje su kandidatima na raspolaganju prilikom prijave.
03
Rješenje
Kao rješenje napravili smo obrazac u kojemu se upit grana ovisno o prethodnom odabiru po principu uvjetovane logike.

U takvim situacijama zahtjevno je zadovoljiti tehnički izazov responzivnog prikaza svih opcija i polja te napraviti formu koja će biti pristupačna za ispunjavanje i pregled na mobilnom uređaju.

Zbog velike količine sadržaja koji je osmislio klijent, bilo je potrebno smisleno formatirati i ukomponirati tekst s vizualima pri čijoj nam je izradi pomogao naš poslovni partner, kreativna agencija Hysteria.

Putem linka zagrebguitarfest.com pogledajte službenu web stranicu.