+385 91 4440 323 info@plavipixel.hr

Plesni Centar Zagreb by Nicolas

01

Usluge

✔ web stranica

✔ web dizajn

✔ hosting

✔ obrada sadržaja / izrada grafika

✔ SEO (optimizacija za tražilice)

✔ vođenje društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter)

✔ newsletter

✔ consulting

✔ 360° virtualna šetnja plesnim centrom

✔ rebranding (BRANDZ)

✔ copywriting

✔ full service agencijske usluge

✔ upravljanje sadržajem i održavanje

✔ sekundarni oblici komunikacije (priprema za tisak vizitki, brošura, memoranduma, potpisa, kuverti, poklon bonova i drugih materijala…)

✔ Facebook i Instagram oglašavanje

✔ Google AdWords oglašavanje

Plesni Centar Zagreb pruža usluge plesnih poduka na rekreativnoj i sportskoj razini. Jedan je od vodećih plesni centara na razini Zagreba i cijele Hrvatske, a naša suradnja traje još od 2009. godine.

02

Izazov

Naručitelj je imao neučinkovitu web stranicu na kojoj je prikaz artikala iz ponude bio izuzetno nefunkcionalan. Raspolaže velikim brojem artikala koji su bili podijeljeni u nepregledne i za prosječnog kupca teško razumljive kategorije.

U klijentovoj ponudi nalazi se velik broj artikala i njihovih varijacija. Na web stranici koristila se složena terminologija i tehnički izrazi koje kupci često ne razumiju dovoljno da bi mogli jednostavno i efikasno pronaći potrebne proizvode.

03

Rješenje

Izrada nove web stranice

Prvi put web stranicu smo obnovili još 2009. godine. Sljedeća verzija napravljena je 2014. godine u sklopu rebrandinga, a 2017. godine web stranica je još jednom osvježena u skladu s aktualnim standardima.

Zbog intenzivne dinamike posla i čestih promjena u ponudi Plesnog Centra Zagreb by Nicolas, u skladu s agencijskom obvezom održavanja, web stranicu kontinuirano osvježavamo i unaprjeđujemo, kako sadržajno tako i tehnološki.

Rebranding

Kako bismo spriječili da u javnosti dođe do zabune, klijentu smo ponudili iskorak u odnosu na do tada neprepoznatljiv naziv koji se često miješao s već postojećim ZPC (Zagrebačkim Plesnim Centrom). S obzirom na Nicolasovu prepoznatljivost, šarm, karizmu i brojne nastupe u popularnom TV showu “Ples sa zvijezdama”, predložili smo rebranding poslovanja plesnog centra. 2014. godine se kroz rebranding Plesni Centar Zagreb preimenovao u Plesni Centar Zagreb by Nicolas, Na taj smo način od Nicolasa napravili brand, a ujedno i njegovom plesnom centru pridodali novu vrijednost.

Zahtjevan posao savjetovanja i vođenja kroz cjelokupni proces rebrandinga uspješno je odrađen u suradnji s tvrtkom BRAND DIZAJN d.o.o.

Copywriting, upravljanje sadržajem i održavanjem, obrada sadržaja

Plesnom Centru Zagreb 70% polaznika dolazi putem interneta, velikim dijelom zahvaljujući našem angažmanu i stručnom vođenju online aktivnosti kroz dugi niz godina suradnje. Za njihovo je poslovanje od izuzetne važnosti da se web stranica i prateći internetski kanali (društvene mreže i oglašavanje) konstantno održavaju aktualnim. Zbog toga smo mi zaduženi za objavljivanje cjelokupnog sadržaja: ažuriranja cjenika, rasporeda tečajeva, grupa te izradu kreativnih kampanja za raznovrsne prigode u godini.

04

Landing stranice za usluge

Iako se predstavljanje pojedinih usluga iz ponude PCZ by Nicolas samo po sebi ne može nazvati klasičnim primjerom tzv. “landing stranica”, one svaka za sebe funkcioniraju potpuno samostalno.

U gotovo savršenoj sinergiji jednostavne, ali i atraktivne prezentacije sadržaja i bitnih informacija te pratećih promotivnih aktivnosti koje zainteresiranog klijenta dovode direktno na uslugu za koju je trenutak ranije postavio upit putem Google tražilice. stranica istovremeno pruža mogućnost brzog odabira i rezervacije željenog tečaja.

Nakon što ga se dovede na /Na stranici se posjetitelju pruža mogućnost brzog odabira i rezervacije željenog tečaja.

05

Obrada materijala, ažuriranje i unos sadržaja

Za klijenta često i na dnevnoj bazi zaprimamo i obrađujemo velik broj pisanih i slikovnih materijala ili ih pripremamo na kreativan način za različite internet kanale, od web stranice do društvenih mreža. Pritom obraćamo posebnu pozornost na posebnosti i pravila svake od tih platformi kako bi objave dospijele do ciljane publike.

06

Internet marketing i oglašavanje

✔ Google AdWords

✔ Facebook

✔ Instagram

✔ Twitter

✔ Analiza i definiranje ciljane publike