Pyaar

01
Usluge

✔ web stranica – dizajn & development

✔ hosting i backup

✔ obrada i priprema sadržaja za web

✔ sekundarni oblici komunikacije (priprema za tisak vizitki, memoranduma, mapa…)

Pyaar je nova agencija za odnose s javnošću, čije ime na hindu jeziku znači ljubav, a kroz svoje ime Pyaar predstavlja i glavni razlog za povjerenje u svoje kvalitete – ljubav prema PR-u. Svojim klijentima pružat će usluge odnosa s javnostima, upravljanja društvenim mrežama, eventima i kreativnim kampanjama.

02
Izazov

Kada je klijent tvrtka koja je nova na tržištu, to je uzbudljiva prilika za kreativnost i rad na projektu od samog početka, no radi se i o velikom izazovu. Agencijski rad za novog klijenta nosi visoku razinu odgovornosti prema klijentu. Smatramo kako klijentu svojim radom ne želimo samo ostvariti ispunjenje tehničkih specifikacija iz ugovora o suradnji, već mu kvalitetno odrađenim poslom želimo pomoći u uspješnom pozicioniranju na tržištu.

Za Pyaar smo kreirali branding te izradili skladnu web stranicu. Branding mora izražavati vrijednosti tvrtke na kreativan način te se uklopiti u web stranicu, koja mora biti funkcionalna, atraktivna i moderna.

03
Rješenje

Branding

Projekt smo počeli izradom vizualnog identiteta, kojeg treba ukomponirati u sve aspekte poslovanja te mora biti utjelovljenje branda i njegovih vrijednosti. Tvrtka kroz svoj vizualni identitet ima temelj za kvalitetno pozicioniranje na tržištu, pa je važno pobrinuti se da svojom pojavom odašilje željene poruke.

Izrada brandinga za Pyaar bila je izazovan i zanimljiv zadatak, počevši od kreiranja logotipa u kojem smo spojili naziv tvrtke s asocijacijom na ljubav, značenje riječi Pyaar. Povezati u logu značenje i estetiku uvijek zahtijeva posebnu koncentraciju i postoji mogućnost upadanja u zamku nejasnosti, na što smo obratili posebnu pozornost.

Izrada web stranice

Vizualni identitet koji smo kreirali prisutan je na cijeloj web stranici kojom dominira nježno (gradirajuća) narančasta boja. Pri izradi ove web stranice, važno je bilo postaviti ispravnu hijerarhiju informacija. 

Kod web stranice naglasak smo stavili na jednostavnost i preglednost, uz naglašenu estetsku vrijednost i usklađenost vizualnog identiteta i funkcionalnosti.

Priprema za tisak

Osim brandinga i web stranice, za klijenta smo dizajnirali i grafički pripremili materijal za izradu sekundarnih komunikacijskih materijala – vizitke, memorandum, rokovnik i šalicu.

Web stranicu možete pogledati na linku www.pyaar.hr