Beauty Khaleesi

01
Usluge

✔ web stranica – dizajn & development

✔ hosting i backup

✔ obrada sadržaja – lektura

✔ upravljanje sadržajem i održavanje

✔ izrada grafika – online i offline primjena

✔ sekundarni oblici komunikacije – priprema za tisak vizitki, poklon bonova, letaka i naljepnica za salon

✔ setup i vođenje društvenih mreža – Facebook, Instagram

✔ Facebook i Instagram oglašavanje

✔ Google AdWords oglašavanje

02
Izazov

Za novootvoreni, ekskluzivan zagrebački salon ljepote Beauty Khaleesi kreirali smo web stranicu, profile na Facebooku i Instagramu, provodili promotivne kampanje i dizajnirali i izradili promotivne materijale – vizitke, kupon bonove, letke i naljepnice za salon.

Beauty Khaleesi će pomoći brojnim klijentima svojim vrhunskim tretmanima i korištenjem moderne tehnologije, a u uspješnom poslovanju puno će im značiti njihova svijest o nužnosti kvalitetnog predstavljanja u digitalnom svijetu.

03
Rješenje
Izrada nove web stranice

Za Beauty Khaleesi smo izradili privlačnu i responzivnu web stranicu, s naglaskom na maksimalnoj jednostavnosti korištenja.
Posjetitelj web stranice ne smije izgubiti previše vremena na navigaciju te smo stoga sve informacije učinili dostupnima uz malen broj klikova.

Ovaj zadatak zahtijevao je pomnu pripremu i planiranje izvedbe zbog velike količine sadržaja na web stranici. Svaki tretman je naglašen svojom podstranicom do koje se lako i intuitivno dolazi, bez umaranja korisnika koje tjera potencijalne klijente.

Društvene mreže – setup i promotivne kampanje

Kao što je preduvjet uspješnog poslovanja moderna web stranica, tako je vrlo važna i prisutnost na društvenim mrežama. Facebook pruža mogućnost predstavljanja usluga te brzog i direktnog pružanja informacija klijentima, dok je Instagram odlična platforma za prezentaciju usluga i svakodnevnog rada.

Za Beauty Khaleesi kreirali smo profile na Facebooku i na Instagramu koji će služiti za promoviranje branda i usluga. Pokretanje lokalnog biznisa u konkurentnoj branši kao što je pružanje kozmetičkih i terapeutskih usluga zahtijeva promotivnu kampanju koja obavještava potencijalne klijente o postojanju novog salona i o prednostima u odnosu na konkurenciju.

Otvaranje centra zdravlja i ljepote Beauty Khaleesi popratili smo promotivnom kampanjom za koju smo koristili više komunikacijskih kanala. Skupljanje pratitelja i izgradnja zajednice na društvenim mrežama zanimljiv je zadatak koji zahtijeva kreativnost, ali i upornost i strpljenje.

Upravljanje sadržajem i održavanjem, obrada sadržaja

Prilikom izrade same web stranice, uložili smo određenu količinu vremena u skraćivanje, prijevod i organizaciju materijala kojeg je bilo potrebno prilagoditi za implementaciju na stranicu. S obzirom na to da klijent u svojem poslovanju koristi sofisticirane tehnologije s kojima šira javnost nije upoznata, pri kreiranju sadržaja važno je bilo predstaviti tretmane na lako razumljiv i jednostavan način. Tako smo jednostavnost i funkcionalnost web stranice uklopili s jasnim i pažljivo oblikovanim informacijama koje posjetiteljima omogućavaju ugodno korisničko iskustvo na stranici.

Sekundarni oblici komunikacije i promotivni materijali

Za Beauty Khaleesi pripremili smo dizajn za vizitke i za naljepnice kojima je oblijepljen salon, a dizajnirali smo i kupone koji su dio promotivne kampanje za otvaranje salona.

Zadaci ove vrste uvijek su zanimljivi jer pružaju prostor za kreativna rješenja. Ipak, ne treba podcijeniti njihovu zahtjevnost, jer prilikom izrade svih materijala ne smijemo zaboraviti na održavanje vizualne konzistentnosti.

Stranicu koju smo izradili možete pogledati na linku www.beauty-khaleesi.hr.