Plesni centar Zagreb by Nicolas zajedno sa Ksenijom i Nicolasom već više od 20 godina iskustva tvore predivne plesne priče kako u Hrvatskoj tako i van nje.

Više od 20 godina iskustva objedinjeno je u prenošenju znanja i ljubavi prema plesu, na natjecateljske i na rekreativne plesače u Hrvatskoj i inozemstvu. Svojim radom bilježe 50-tak vodećih hrvatskih rezultata u sportskom plesu, a još kao trostruki prvaci Hrvatske kvalitetom i rezultatima pripadali su najboljim plesačima na svijetu.

Nicolas i Ksenija su hrvatski i međunarodni plesni učitelji i suci s diplomama najprestižnijeg plesnog fakulteta na svijetu za sportski ples (LONDON-IDTA). Članovi su hrvatskog Zbora plesnih sudaca, renomirane svjetske plesne organizacije WD&DSC (World Dance & Dance Sport Council) i članovi HUPTIS-a (Hrvatske udruge profesionalnih trenera i sudaca).

Na proslavi 20. godišnjice Plesnog centra Zagreb by Nicolas, Marin Knežević u ime tvrtke Plavi Pixel primio je zahvalu za čak 14 godina suradnje s Plesnim centrom Zagreb by Nicolas.

Kroz niz godina realizirani su brojni projekti sa ciljem stalnog poboljšanja usluga i obostranog zadovoljstva.

Njihovim prijedlozima, prigovorima i pohvalama pridonijelo je ostvarenje još uspješnije suradnje.