Barun gradnja, obrt

01

Usluge

✔ branding

✔ sekundarni oblici komunikacije

✔ copywriting

✔ web dizajn i development

✔ hosting i administracija

Obrt Barun gradnja na početku svojeg poslovanja pružao je veći broj građevinarskih usluga. Nakon više godina rada u građevinarstvu, vlasnik je odlučio suziti svoje područje poslovanja te staviti fokus na krovogradnju kako bi se bavio onime u čemu je najbolji, a samim time pružio bolju i kvalitetniju uslugu svojim klijentima.

02

Izazov

Logotip koji je klijent koristio nije bio adekvatan te nije odgovarao novoj djelatnosti tvrtke, izgradnji krovova za obiteljske kuće.

Klijentu smo predložili cjelokupan rebranding tvrtke. Dogovoreno je da će naziv obrta ostati nepromijenjen zbog prepoznatljivosti dosadašnjeg imena u građevinskom sektoru. Tako smo odlučili umjesto novog naziva koji bi ukazivao na specijalizaciju djelatnosti, kroz dizajn logotipa naglasiti promjene u u poslovanju. Novi logotip svojim izgledom jasno asocira na novu primarnu djelatnost tvrtke, odnosno na projektiranje i izradu krovova.

U radu je iskorištena prilika da se umjesto priručnog rješenja napravi novi logotip koji je moderan, jednostavan i s jasnom asocijacijom na krovogradnju.

03

Rješenje

Izrada novog vizualnog identiteta

Kako bismo stvorili odgovarajući vizualni identitet osmišljen je novi logotip, korištene su odgovarajuće boje i tipografija, definirana je priručnik standarda, te su izrađene posjetnice, A0 plakat za izvođača radova i memorandum.

Izrada nove web stranice

Nova web stranica napravljena je na način da bude pregledna, a informacije lako dostupne.

Moderna je, responzivna te u skladu s današnjim standardima. Težili smo da tvrtku Barun gradnja približimo klijentima i da web stranica na njih ostavi snažan dojam pouzdanog izvođača radova.

Kontakt obrazac odmah filtrira upite klijenata kroz odabir lokacije, vrste i površine objekta te time značajno skraćuje vrijeme razmjene informacija koje su važne za definiranje posla.

Tehnologije: WordPress

www.barun-gradnja.hr

Obrada teksta – copywriting

Klijentu je, s obzirom na značajne promjene u poslovanju, bilo potrebno u velikoj mjeri izmijeniti postojeći tekst na web stranici kojim je predstavljao svoj obrt te ga oblikovati i prilagoditi tako da odgovara novom poslovnom modelu.