Dnevni Boravak: Mali inovatori

01

Usluge

✔ marketing savjetovanje vezano za branding i naziv tvrtke (tvrtka u osnutku)

Klijent je kroz Dnevni boravak želio pružiti školarcima izvanškolsku edukaciju. Projekt je zamišljen na način da djeca prije ili poslije nastave dolaze pisati zadaću ili učiti nastavno gradivo, a uz to su organizirane i raznovrsne edukativne radionice za djecu i odrasle. Klijent osigurava prijevoz, hranu i piće za djecu. U Dnevnom boravku zaposleni su stručni nastavni suradnici koji su zaduženi za izvođenje kvalitetnog programa.

02

Izazov

Tvrtka je bila u procesu osnivanja te je bilo potrebno osmisliti naziv koji će ju uspješno pozicionirati na tržištu i osigurati prednost u budućem poslovanju.

Branding tvrtke važan je zbog prepoznatljivosti kod publike. Konkretno, kod brendiranja ovog projekta fokus je bio na tome da sam naziv i vizualna komunikacija asociraju na brigu odjeci i inovativnost.

03

Rješenje

Marketing savjetovanje

Savjetovali smo klijenta o promjeni imena u odnosu na originalnu ideju koja je bila predugačka.

Kroz logotip smo željeli naglasiti kako je to projekt namijenjen prvenstveno djeci i korisno provedenom vremenu izvan vrtića ili škole. Slova D i B inicijali su naziva programa te su izvedeni u obliku šarenog leptira jer, jednako kao i korištene šarene boje, leptir simbolizira dječju razigranost. Prikazano je Idejno rješenje korporativne materijale, poslovnu posjetnicu i letke.

Rješenje nije realizirano zbog hitnosti izrade i promjene planova naručitelja. Unatoč tome, projekt je konceptualno izveden i držimo kako je i samo kao idejno rješenje vrijedno pažnje.