Za najpoznatijeg hrvatskog dizajnera nakita, Nenada Sovilja i njegov SOVILJ brand, izradili smo prezentacijsku web stranicu i web shop. U procesu izrade usko smo surađivali s autorom i trudili smo se postići balans između čiste elegancije i ugodnog korisničkog sučelja podređenog predstavljanju SOVILJ branda te profinjenog autorskog rada. Sastavni dio stranice je web trgovina kojom je Sovilj krenuo u osvajanje ne samo domaćeg, već i internacionalnog tržišta.  

 

Sovilj, web
Sovilj, web

Izgled i prezentacija samog sadržaja na web stranici prate viziju, stil i kreativni izričaj Nenada Sovilja. Istaknute su najvažnije informacije.

Svaki komad nakita Sovilj izrađuje ručno, a proces se sastoji od dugotrajnog procesa rezanja, lijevanja, poliranja i dorade samog nakita. Estetika samog brenda rezultat je Soviljeve inspiracije prirodom, svemirom i drevnim kulturama. Svaki komad nakita izrađen je s puno ljubavi i strpljenja, a dijelom smo to dočarali i svim posjetiteljima web stranice. Sada to možete vidjeti na novoj SOVILJ web shop stranici. 

Upoznajte se sa Sovilj brendom i ponudom te odaberite ekskluzivan komad nakita za sebe ili dragu osobu. Posjetite www.sovilj.com i uživajte u jedinstvenom nakitu s potpisom SOVILJ. 

Više o našim ostalim projektima pročitajte u našem portfoliju

 

Sovilj, webshop