Sigurno ste naišli na interaktivne fotografije ili video na društvenim mrežama, ali od sada to možete pronaći i na web stranicama i web trgovinama. Konzum je prvi na hrvatskom tržištu prepoznao vrijednost interaktivnog videa, a mi smo zaslužni upravo za njegovu implementaciju. Slobodno možemo reći da je s ovim potezom Konzum podigao ecommerce u Hrvatskoj na jednu novu razinu.

Ponudili smo im rješenje koje je njihove zahtjeve pretvorilo u stvarnost – Interaktiv. Povezivanje foto ili video materijala s proizvodima na jednostavan način. Izdvojite se iz gomile i najnovijim tehnologijama povećajte vrijeme provedeno na vašoj stranici. Obogatite svoje fotografije i video materijale i budite spremni prepustiti se u naše stručne ruke. Omogućit ćemo Vam potpuno prilagođavanje sadržaja koji za krajnji cilj ima povećanje same prodaje.

Omogućujemo i detaljno praćenje interakcija i analitiku, a interaktivnost možete dodati na video, grafiku pa čak i PDF katalog. Sve gumbe možete personalizirati te možete birati oblik gumba, boju i sam tekst. Privucite pažnju posjetitelja i budite drugačiji. Korištenjem Interaktiva usmjerit ćete posjetitelje direktno na proizvod koji im je zaokupio pažnju i tako ćete povećati konverzije.

Neka vam Konzum bude najbolji primjer, otkad su uveli interaktivnost u video recepte, 80% korisnika koristi nove značajke, a svaki video se gleda u prosjeku 30% dulje od klasičnog. Samo stvaranje sadržaja i sam sadržaj ne prodaje proizvod – istaknite se i unaprijedite prodaju.

Kako to izgleda u praksi? Pogledajte na primjeru Konzumovih recepata i fashion stranice Garderoba Concept Store.