Uspješno je završena izrada web shopa za renomirani hrvatski brend dizajnerske odjeće A’Marie. Suradnja je dogovorena krajem rujna, a kao rješenje za prethodnu, nepreglednu web stranicu, izrađena je moderna, funkcionalna i responzivna web trgovina.

Visoki tehnološki i estetski standardi

Web shop je dizajniran u suradnji s vlasnicom brenda A’Marie, poznatom dizajnericom Anamarijom Brkić Višnjić, tako da uz tehnološke, ispunjava i visoke estetske standarde. Unaprijedili smo prikaz informacija u odnosu na staru web stranicu, s naglaskom na pretvaranje potrage za željenim odjevnim predmetom u ugodno iskustvo za posjetitelja.

Uspješne web trgovine odlikuju se kvalitetnim fotografijama. One najviše utječu na percepciju kupca o kvaliteti proizvoda te predstavljaju temelj za odluku o kupovini. Upravo smo zbog toga poseban fokus usmjerili na fotografije koje su sada stavljene u prvi plan.

Brza potvrda uspješnosti ovog izazovnog projekta

Na potvrdu funkcionalnosti stranice nismo morali dugo čekati, pa je tako već prvo jutro uoči lansiranja nove stranice uočen značajan porast u prometu web trgovine.

Izrada A’Marie web trgovine bila je opširan i izazovan projekt koji je zahtijevao visoku razinu komunikacije s klijentom, kreativnosti i tehničkog znanja. Projekt je priveden kraju na obostrano zadovoljstvo, a novu A’Marie kolekciju, kao i ostale proizvode, možete kupiti ili naručiti na amarie-fashion.com.