Redizajnirali smo web stranicu Poliklinike Body Balance za fizikalnu terapiju, ortopediju i traumatologiju. Nova stranica je vizualno konzistentna, s unaprijeđenom organizacijom sadržaja i moderna.

U sklopu web stranica Poliklinike kreirana je i web stranica za edukacijski centar Educa u kojem se održavaju brojne radionice i tečajevi za stručno usavršavanje fizioterapeuta.

Optimizacija prikaza sadržaja i vizualni redizajn

Naglasak smo stavili na reorganizaciju sadržaja i jednostavnost korištenja. Sadržaj stranice, osim novom organizacijom, poboljšali smo i kroz prilagođavanje formata tekstova SEO pravilima. Uz to, lektorirali smo sve tekstove.

Uz preslagivanje sadržaja došao je i umjereni vizualni redizajn. Naglašavanje intuitivnosti korištenja dovelo je do modernizacije weba i čišćeg dizajna. Također, kreirali smo grafike jednostavnog i atraktivnog dizajna koje stilizirano prikazuju bolove u raznim dijelovima tijela. Te će grafike klijent koristiti na web stranici, ali i na društvenim mrežama te u promidžbenim materijalima.

Educa – centar za edukaciju i radionice

Poliklinika Body Balance u svojim prostorima održava stručne tečajeve za fizioterapeute u vlastitoj i u vanjskoj organizaciji. Ova funkcija Poliklinike razdvojena je od njene primarne uloge pružanja usluga fizikalne medicine i rehabilitacije, pa je zato za nju kreiran poseban prostor na web stranici.

Naglasak pri izradi stavili smo na pregledan kalendar događanja i landing stranice za svaki od tečajeva, čime smo unaprijedili korisničko iskustvo u odnosu na prikaz sadržaja Educa na staroj stranici.

Poliklinika Body Balance ponosi se svojom misijom poboljšanja i održavanja zdravlja tijela i duha, dok mi volimo kreirati bolja korisnička iskustva posjetitelja web stranica naših klijenata. Tako se naša suradnja kao entuzijasta i stručnjaka u svojim poljima pokazala ugodnom i uspješnom. Kliknite na bodybalance.hr i u isto vrijeme se upoznajte s njihovim i s našim radom, a više o našim projektima pročitajte u našem portfoliu!