HORA – web shop katalog

01
Usluge
✔ nova web stranica

✔ Google Ads oglašavanje

✔ katalog s mogućnošću naručivanja
✔ unos i obrada sadržaja
Tvrtka HORA d.o.o. bavi se graditeljstvom, trgovinom i tehničkom zaštitom. Važan dio njihovog poslovanja odnosi se na prodaju kvaka, brava i sustava za zaključavanje te kupaonske galanterije.
02
Izazov
Naručitelj je imao neučinkovitu web stranicu na kojoj je prikaz artikala iz ponude bio izuzetno nefunkcionalan. Raspolaže velikim brojem artikala koji su bili podijeljeni u nepregledne i za prosječnog kupca teško razumljive kategorije.

U klijentovoj ponudi nalazi se velik broj artikala i njihovih varijacija. Na web stranici koristila se složena terminologija i tehnički izrazi koje kupci često ne razumiju dovoljno da bi mogli jednostavno i efikasno pronaći potrebne proizvode.

03
Rješenje
Nova web stranica
Izradi web stranice pristupilo se na način da je velik dio vremena uložen u pripremu i razumijevanje potreba HORA tvrtke.

Iz tog je razloga bilo potrebno pažljivo analizirati tržište, pratiti ponašanje posjetitelja na stranici te prilagoditi prikaz sadržaja tako da bude razumljiv iz perspektive kupca. Na taj način bi posjetitelji stranice bez problema mogli pronaći informacije koje ih zanimaju.

U sklopu izvedbe zadatak nam je bio na stranicu postaviti sve artikle koji se nalaze u katalozima robnih marki koje klijent zastupa što je zahtijevalo detaljno proučavanje i precizno prenošenje specifikacija navedenih u katalogu.

Posebnu pozornost trebalo je posvetiti prezentaciji kvaka i kupaonske galanterije iz dizajnerske kolekcije renomiranih talijanskih brandova.

04
Landing stranice
Za klijenta smo napravili tzv. landing stranice za posebnu kategoriju proizvoda vezanih uz zaštitu od provala i sigurnost djece u domu.

Stranice, osim jednostavne i pregledne prezentacije artikala, imaju i funkciju web shop kataloga s mogućnošću naručivanja artikala putem web košarice.

05
Obrada materijala i unos sadržaja
Za naručitelja smo odradili i zahtjevan posao obrade i unosa sadržaja iz PDF kataloga i formata koji nisu bili predviđeni za upotrebu na web stranicama.

Bez obzira na sve odrađeno, klijentu je ostavljena mogućnost samostalnog upravljanja sadržajem. S obzirom na složenost brojnih varijacija i informacija vezanih uz svaki pojedini artikl, velik trud je uložen da upravljanje sadržajem u svakom trenutku bude jednostavno te jasno i bez posebnih tehničkih znanja.

06
Internet marketing i oglašavanje
✔ Analiza i definiranje ciljane publike

✔ Google AdWords oglašavanje

✔ Facebook oglašavanje

Web stranicu pogledajte ovdje hora.hr.