Podovi i interijeri Odak

01
Usluge
✔ branding
✔ web stranica
Tvrtka Podovi i interijeri Odak bavi se projektiranjem, trgovinom i uslugama vezanim uz interijere s fokusom na podne obloge. Ciljana publika su im hoteli, casina i poslovni prostori.
02
Izazov
Tvrtka nije imala branding riješen na odgovarajući način, konkretno, imali su neprepoznatljiv i nepraktičan (neadekvatan) logotip.

Web stranica nije na pristupačan način prezentirala ponudu i usluge, bila je nepregledna i zbunjujuća posjetiteljima.

03
Rješenje
Branding
Napravljen je novi branding te je implementiran odgovarajući logotip koji odgovara današnjim standardima i bliži je klijentima koji su njihova ciljana skupina. Logotip jasno asocira na površine, plohe odnosno podove, a to je postignuto upotrebom jednostavnih pravokutnih oblika. Boje odražavaju fokus ciljne grupe, casina, hoteli te poslovni prostori. Koristile su se: žuta koja asocira na zlato, bordo-crvena koja prevladava u luksuznim ugostiteljskim prostorima i casinima (asocijacija na crvene tepihe) te plava koja se smatra poslovnom bojom te asocira na biznis. Boje odražavaju fokus grupe, casina, hotele te poslovne prostore.

Izrada web stranice

Nova web stranica, za razliku od starog rješenja, potpuno je pregledna i responzivna. Na stranici se nalazi katalog koji nudi uvid u izdvojenu ponudu.

Dizajn web stranice klijentima omogućava pristup i pregled kataloga čak i preko mobilnih uređaja. Svaki artikl ima obrazac putem kojeg se može poslati upit za specifične informacije, poput tipa objekta, površine i vremena potrebnog za izvedbu. Katalog kupcu olakšava potragu za proizvodom i uslugom, a vlasnik stranice dobiva sve informacije o potencijalnoj narudžbi.

Izrađena su sredstva sekundarne komunikacije: priručnik standarda, vizitke, memorandum, službeni mail potpis te kuverte.

Kod tipa poslovanja kojim se bavi naručitelj (casina, hoteli) važan je prvi dojam koji oni ostavljaju kod svojih klijenata. Iz tog smo razloga novi identitet oblikovali tako da komunicira profesionalnost i ekskluzivnost.

Pogledajte izvedbu web stranice na linku podovi-interijeri.hr.