OPG Knežević

01
Usluge
✔ branding

✔ izrada web stranice

✔ design

✔ hosting

Klijent je otkrio nedostatak ekološki uzgojenog češnjaka na tržištu koje je bilo zasićeno normalnim češnjakom i to je pretvorio u poslovnu ideju.
02
Izazov
Na početku poslovanja klijent je imao potrebu da se na neki način izdvoji iz mase sličnih OPG-ova i bio proizvoda koji od brandinga imaju samo ime. OPG-ovi često zbog ograničenih sredstava ne ulažu dovoljno u branding pa se tako nemaju ni mogućnost istaknuti na tržištu, a često se u praksi dogodi da kasnije kada im se posao razvije, ne pronalaze vremena za rješavanje pitanja brendinga pa budu progutani u masi.
03
Rješenje
Branding
OPG Knežević svoje je poslovanje započeo kao obiteljski biznis bez određene poslovne strategije, no s obzirom na proces brendiranja i dobro razvijenu brand strategiju uspio se izdvojiti od ostalih OPG-ova i postati prepoznatljiv na tržištu. Razvoj branda uključivalo je izradu logotipa, web stranice, te primjenu suvremenog modela poslovanja. Klijentu pružamo kontinuirano savjetovanje i potporu te ga educiramo na koji način da prezentira svoj proizvod i kako da kupcima pruži najbolju moguću uslugu.
Izrada web stranice
Posjetitelji stranice imaju uvid u cjelokupnu ponudu proizvoda i mogu izvršiti narudžbu online. Svaki artikl ima zaseban obrazac te to kupcu olakšava potragu za proizvodom i kupnju, a klijent dobiva sve informacije o narudžbi.

Klijentu su izrađeni i sekundarni oblici komunikacije: priručnik standarda, logo, vizitke i memorandum.

Izrađenu web stranicu možete pogledati na linku cesnjak.bio.