Plesni Centar Zagreb by Nicolas

01
Usluge

✔ web stranica – web dizajn & development

✔ hosting i backup

✔ obrada sadržaja / izrada grafika

✔ SEO (optimizacija za tražilice)

✔ vođenje društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter)

✔ newsletter

✔ consulting

✔ 360° virtualna šetnja plesnim centrom

✔ copywriting – upravljanje sadržajem i održavanje

✔ full service agencijske usluge

✔ Facebook i Instagram oglašavanje

✔ Google Ads oglašavanje

✔ rebranding (BRANDZ)

✔ sekundarni oblici komunikacije (priprema za tisak vizitki, brošura, memoranduma, potpisa, kuverti, poklon bonova i drugih materijala…)

 

Plesni Centar Zagreb pruža usluge plesnih poduka na rekreativnoj i sportskoj razini. Jedan je od vodećih plesni centara na razini Zagreba i cijele Hrvatske, a naša suradnja traje još od 2008. godine.

02
Izazov

Osim stare i nepregledne web stranice, u komunikaciji s publikom često je dolazilo do konfuzije zbog sličnosti u imenima Plesnog Centra Zagreb i Zagrebačkog Plesnog centra.

Upravo iz tog razloga, došli smo do zaključka kako je potrebno napraviti rebranding kojim će se postići prepoznatljivost u odnosu na druge plesne centre. Unatoč sentimentalnoj povezanosti koju je klijent imao s dotadašnjim imenom, savjetovali smo kako bi u svrhu poboljšanja imidža bilo poželjno osvježiti naziv.

03
Rješenje
Izrada nove web stranice
Prvi put web stranicu smo obnovili još 2009. godine. Sljedeća verzija napravljena je 2014. godine u sklopu rebrandinga, a 2017. godine web stranica je još jednom osvježena u skladu s aktualnim standardima.

Zbog intenzivne dinamike posla i čestih promjena u ponudi Plesnog Centra Zagreb by Nicolas, u skladu s agencijskom obvezom održavanja, web stranicu kontinuirano osvježavamo i unaprjeđujemo, kako sadržajno tako i tehnološki.

Rebranding
Kako bismo spriječili da u javnosti dođe do zabune, klijentu smo ponudili iskorak u odnosu na do tada neprepoznatljiv naziv koji se često miješao s već postojećim ZPC (Zagrebačkim Plesnim Centrom). S obzirom na Nicolasovu prepoznatljivost, šarm, karizmu i brojne nastupe u popularnom TV showu “Ples sa zvijezdama”, predložili smo rebranding poslovanja plesnog centra. 2014. godine se kroz rebranding Plesni Centar Zagreb preimenovao u Plesni Centar Zagreb by Nicolas, Na taj smo način od Nicolasa napravili brand, a ujedno i njegovom plesnom centru pridodali novu vrijednost.

Zahtjevan posao savjetovanja i vođenja kroz cjelokupni proces rebrandinga uspješno je odrađen u suradnji s tvrtkom BRAND DIZAJN d.o.o.

Copywriting, upravljanje sadržajem i održavanjem, obrada sadržaja
Plesnom Centru Zagreb 70% polaznika dolazi putem interneta, velikim dijelom zahvaljujući našem angažmanu i stručnom vođenju online aktivnosti kroz dugi niz godina suradnje. Za njihovo je poslovanje od izuzetne važnosti da se web stranica i prateći internetski kanali (društvene mreže i oglašavanje) konstantno održavaju aktualnim. Zbog toga smo mi zaduženi za objavljivanje cjelokupnog sadržaja: ažuriranja cjenika, rasporeda tečajeva, grupa te izradu kreativnih kampanja za raznovrsne prigode u godini.
04

Landing stranice

Iako se predstavljanje pojedinih usluga iz ponude PCZ by Nicolas samo po sebi ne može nazvati klasičnim primjerom tzv. “landing stranica”, one svaka za sebe funkcioniraju potpuno samostalno.

U sinergiji jednostavne ali i atraktivne prezentacije sadržaja i bitnih informacija te pratećih promotivnih aktivnosti koje zainteresiranog klijenta dovode direktno na uslugu za koju je trenutak ranije postavio upit putem Google tražilice, stranica istovremeno pruža mogućnost brzog odabira i rezervacije željenog tečaja.

05
Obrada materijala, ažuriranje i unos sadržaja

Za klijenta često i na dnevnoj bazi zaprimamo i obrađujemo velik broj pisanih i slikovnih materijala ili ih pripremamo na kreativan način za različite internet kanale, od web stranice do društvenih mreža. Pritom obraćamo posebnu pozornost na posebnosti i pravila svake od tih platformi kako bi objave dospjele do ciljane publike.

06
Internet marketing i oglašavanje
✔ Google AdWords

✔ Facebook

✔ Instagram

✔ Twitter

✔ Analiza i definiranje ciljane publike

Web stranicu možete pogledati ovdje www.pcz.hr.