Q Inteligentna poljoprivreda d.o.o. tvrtka je koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dodataka prehrani na bazi ljekovitih gljiva za životinje. Proizvodi su prepoznati i u ostatku svijeta te je tvrtka fokusirana na izvoz. Kreirali smo suvremeni web shop koji kupcu omogućuje brzo i jednostavno korisničko iskustvo te su primijenjeni aktualni web standardi i tehnologija.

Pregledna web trgovina sadrži slike proizvoda s opisom njihovih prirodnih sastojaka i djelotvornosti. Iako trenutno sadrži dva proizvoda, sustav koji smo izradili je modularan i lako proširiv. Uvođenjem novih proizvoda i usluga web stranice će se lako prilagoditi novim sadržajima te  ponuditi ažuriranu web trgovinu s kataloškim prikazom artikala.

Ovaj je web shop izveden višejezično jer je izvoz proizvoda usmjeren na svjetsko tržište. Trenutno, web stranica može biti prikazana na čak 4 jezika (hrvatski, engleski, njemački i španjolski) s mogućnošću dodavanja novih. U pozadini trgovine izrađen je B2B sustav za registrirane poslovne partnere koji omogućava dodjeljivanje posebnih pogodnosti i rabata ovisno o veličini narudžbe. Projekt je uspješno proveden, a na petmagiq.com možete pogledati i naručiti proizvode iz novog web shopa.